Hallmöbel

Publicerat i: Inredning
Alltså det där med att hitta en hallmöbel som faller oss båda i smaken är inte det lättaste. Vi har inte allt för mycket yta att välja på i hallen vilket har begränsat oss i urvalet, både på gott och ont. Vi, eller jag, har velat fram och tillbaka en hel del. Vad vi är ute efter är en möbel som är snygg men som också kan bidra med viss förvaring.
 
 
 
Det är så många som har detta skrivbord som ett avlastningsbord, och jag tycker att det är galet snyggt!! Vi var och tittade på det idag då vi var på Ikea och vi blev väl båda lite tveksamma. Vet inte riktigt varför vi blev tveksamma, men det kändes väl kanske inte riktigt som oss.
 
 
 
Det här var jag helt såld på att ha i hallen!!! Jag såg det verkligen framför mig: den nya lampan med mässingfot upp på tillsammans med min runda vas Laura från Hemtex. I skåpet skulle det vara fina förvaringslådor där vi kunde förvara nycklar, räkningar osv, andra vaser, någon fin pläd.... Ja, ni kan ju tänka er hur fint det skulle ha varit. Min lilla lyckobubbla spräcktes dock av mamma som tyckte att det inte var värt pengen och E tyckte inte att ett vitrinskåp passar i hallen. Happ....
 
 
 
 
Den här är vi kanske inne på just nu. Jag älskar Ikeas serie Bestå, vad jag tycker är tråkigt med den är att alla har den. För att sätta vår egen prägel på den skulle vi i så fall vilja sätta ben och handtag på den. Tänk er följande: Vit högblank hylla, svarta ben med mässing och handtag i antingen mässing eller svart. MUMMA!
 
De ben och handtag vi hittat kommer från Superfront. 
 
 
 
 
 
 Beslutsångest när den är som bäst! ;)
Visa fler inlägg